The Corliss Institute

The Corliss Institute is a non profit group home agency that provides services for adults with developmental and other disabilities, with specialization for those who are deaf or with hearing loss and/or those with varying modes of communication. The Corliss Group home agency adheres to core values of safeguarding clients’ dignity and individuality, providing excellent and appropriate service, fostering a meaningful sense of community, and providing agency leadership that advocates the highest standards of clinical, legal/ethical treatment and innovation within the field.

Corliss Institute Group Review: En bolig Program for dem som ønsker uavhengighet

På et visst punkt i et individs liv oppnår en person en levelof kompetanse og uavhengighet i sosial, økonomisk og følelsesmessig. Fleste slå seg ned i et familieliv med den nødvendige Sysselsetting og sosiale nettverk som tillater mer vekst i alle aspekter av ens livsstil. Det vil alltid være begrensninger i noen eller flere av rollene vi som individer er ventet å ta på. Og det er de blant oss som kanskje trenger omsorg oppmerksomhet for dem å fullt fungere i samfunnet.

 

Corliss gruppen har tatt store anstrengelser i å tilby slike tjenester til disse personene med spesielle behov. Derfor, bortsett fra å gi opplæring i dag-sentre i Warren, RI, det har også en bolig Program for de som ønsker å uttrykke sin egen uavhengighet. Corliss gir disse personene støtten de trenger i løpet av "personlig omsorg, shopping, rengjøring, Klesvask, matlaging, sosialisering og penger." Disse personene er "oppmuntret til å leve uavhengig og vedlikeholde sin egen leilighet" og å bli involvert i samfunnet-at-large.

 

Dette er definitivt et hakk høyere enn de som trenger mer veiledning eller omsorg i å oppnå viktige dagliglivets aktiviteter. Dette er mennesker som ikke bare har ervervet ferdigheter og tillit til å bli inntekten-inntekter, men også har muligheter til å uttrykke seg i andre områder som kunst, musikk, sport og andre meningsfull aktiviteter.

 

Programmet gir tre personer muligheten til å dele en leilighet enhet på 24-timers basis, inkludert all støtten de trenger "å utvikle ferdighetene som trengs å lære, live og fungere i samfunnet." Og så, bortsett fra den daglige huslige gjøremål og rutiner nevnt ovenfor, de er opplært til å innlemme seg i lokalsamfunnet som uavhengige personer gjennom meningsfylt engasjement.

 

Spesielt får disse personene Case Management støtte i orden for dem å kjøpe bolig hjelp, mat frimerker, oppvarming assistanse og andre viktige behov. Likeledes, profesjonell sykepleie er skaffet for opplæring og å hjelpe beboere å opprettholde deres helse. Alle gir Corliss group disse deltakerne mulighet til å være helt utstyrt som noen andre i samfunnet gjennom spesielle støtte gir. Hvis ikke, de forblir ikke meningsfull og selvstendig liv. Det tar bevissthet og medfølelse for folk til å innse at visse behov ikke er oppfylt av noen personer på grunn av visse funksjonshemninger. Corliss, fyller gjennom sitt arbeid og sin nettside, opp dette gapet i sinn og menneskenes hjerter. Hva det gjør er praktisk talt heve en stor storfamilien innen en by og leter etter dens velferd daglig-noe som vil daunt alle vanlige foreldre overfor eller selv vurderer.

 

Ja, Corliss, Institute, Inc. har vært med i mange år nå og oppnå så mye bra og gi god service til mange. Ikke bare i å gi muligheter til å leve uavhengig, men også å kjøpe lønnet arbeid gjennom riktig trening. Corliss har en utvidet sysselsetting Program å gi medlemmer "trening i arbeidsvaner, fylle ut programmer, bruke offentlig transport og muttere og bolter av arbeidsrutiner." De får opplæring i "mellommenneskelige relasjoner på jobben og hvordan å håndtere endringer i kolleger eller veiledere." Promptness og iført riktig klær er også inculcated blant medlemmene.

 

Enkle, men grunnleggende ferdigheter at de fleste av oss tar for gitt. Corliss gruppen har vist måten å åpne hjertene og sinnene til mange mennesker å nå ut til de vanskeligstilte medlemmene av samfunnet.